ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΗΜΕΙΩΝ ΠΩΛΗΣΗΣ ΙΠΠΟΦΑΟΥΣ

 

Required

Required

Required

Required

Required

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Required

Required

Έχετε κατάστημα βιολογικών προϊόντων ή/ και οργανικών καλλυντικών, οπωροπαντοπολείο;

Η εταιρεία μας αναζητά συνεργάτες- επιλεγμένα σημεία πώλησης. Εαν ενδιαφέρεστε για συνεργασία πωλήσεως ιπποφαούς, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας με τα στοιχεία της επιχείρησής σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα.

 

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

 

Η παρούσα ιστοσελίδα www.ippofaesaianis.com ή/και κάθε άλλη ιστοσελίδα που την διαδεχθεί, («η ιστοσελίδα»), έχει δημιουργηθεί για την «ΙΠΠΟΦΑΕΣ ΑΙΑΝΗΣ» η οποία εδρεύει στην Αιανή Κοζάνης, ΤΚ 50100, στο παρόν αναφερόμενη στο εξής ως «ΙΠΠΟΦΑΕΣ ΑΙΑΝΗΣ»

Η ΙΠΠΟΦΑΕΣ ΑΙΑΝΗΣ έχει λάβει κάθε δυνατό μέτρο για την τήρηση των παρεχόμενων στοιχείων σας ως εμπιστευτικών, σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική νομοθεσία, κυρίως δε τον Ν. 2472/1997 περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Για την περιήγησή σας στο τόπο μας, δεν χρειάζεται να δώσετε κάποια πληροφορία. Ωστόσο, κατά την επικοινωνία σας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας της ιστοσελίδας, θα σας ζητηθούν ορισμένες βασικές προσωπικές πληροφορίες.

Η ΙΠΠΟΦΑΕΣ ΑΙΑΝΗΣ καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου της ιστοσελίδας να διέπονται από ακρίβεια, ορθότητα, σαφήνεια, πληρότητα, χρονική εγγύτητα, επάρκεια και διαθεσιμότητα – ωστόσο δεν εγγυάται και δεν ευθύνεται για την επίτευξη της ύπαρξης των στοιχείων αυτών. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν υφίσταται ευθύνη της ΙΠΠΟΦΑΕΣ ΑΙΑΝΗΣ για οποιουδήποτε είδους ζημία τυχόν προκληθεί στο χρήστη της ιστοσελίδας με αφορμή τη χρήση αυτής. Στον χρήστη εναπόκειται αποκλειστικά η ευθύνη για τη χρήση, αξιολόγηση, εκτίμηση και αξιοποίηση των εκάστοτε παρεχομένων πληροφοριών. Η λήψη οποιωνδήποτε επιχειρηματικών ή άλλων αποφάσεων με αφορμή τις πληροφορίες αυτές γίνεται με αποκλειστική ευθύνη του χρήστη και η ΙΠΠΟΦΑΕΣ ΑΙΑΝΗΣ δεν υποχρεούται να καλύψει ή να ανορθώσει ζημίες ή διαφορές από τη χρήση των παρεχομένων μέσω της ιστοσελίδας πληροφοριών.

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας (πληροφοριακό υλικό κάθε μορφής, δεδομένα, λογισμικό, γραφικά, λογότυπο κλπ.) αποτελεί ιδιοκτησία της ΙΠΠΟΦΑΕΣ ΑΙΑΝΗΣ ή του εκάστοτε δικαιούχου αυτού, η οποία προστατεύεται από τις διατάξεις της ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Απαγορεύεται οποιαδήποτε τροποποίηση, δημοσίευση, μετάδοση, μεταβίβαση, αναπαραγωγή, διανομή, παρουσίαση, σύνδεση, φόρτωση (download) ή με άλλον τρόπο εκμετάλλευση, εν όλω ή εν μέρει, του περιεχομένου της ιστοσελίδας με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς, χωρίς την προηγούμενη έγγραφη άδεια της εταιρίας ή του εκάστοτε δικαιούχου.

Το διαδίκτυο δεν αποτελεί ένα ασφαλές περιβάλλον και η εταιρία μας δεν εγγυάται ότι οι λειτουργίες της ιστοσελίδας θα είναι απαλλαγμένες από κάθε είδους σφάλματα και ιούς, ούτε ευθύνεται για οποιαδήποτε απώλεια δεδομένων ή άλλη ζημία του χρήστη ή τρίτων, οφειλόμενη είτε σε χρήση/αντιγραφή/φόρτωση (download) είτε σε αλλοίωση ή μόλυνση με ιούς ή άλλες μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε αρχεία και πληροφορίες που διατίθενται μέσω της ιστοσελίδας.

O χρήστης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την προστασία του συστήματός του από ιούς.

 

Η ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΡΟΝΤΩΝ .

Copyright ©  ΙΠΠΟΦΑΕΣ ΑΙΑΝΗΣ 2016

DESIGNED BY - ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΖΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΙΑΝΗ - ΚΟΖΑΝΗ

Τηλ:  6986779336  -  6972820945